top of page

Sådant som händer och är

_R9A3063.jpg

Dokumentation från workshopen under Rymdblomman Festival i Helsingborg 230311.

Workshopen handlade om att skapa nya fotografier av befintliga fotografier, att få inspireras i stunden och verka tillsammans i det okontrollerbara som uppstår när många människor möts för en stund som sedan upplöses. Utgångspunkten var texten "I Urskogen växer rymdblommor bland knytt, väsen och annat folk.", rader att inspireras av eller inte i flödet.

 

Vill du också ha en workshop i ditt kreativa sammanhang? Hör gärna av dig och berätta för ett vidare samarbete. perfektsarah@gmail.com   

_60A9848.jpg

230614

"Så har det blivit sommar, skiftat - på ett sätt märkte jag det knappt men ändå har så mycket hänt att det känns fjärran vårvintern.

Jag är i slutet av att producera en utställning tillsammans med ljudteknikern Christian Andersen som kommer visas vid Pappersbruket i Klippan och som vi arbetat med de senaste månaderna. Den har lett till många fantastiska möten och jag ställs som alltid med en ödmjukhet inför dessa bilder och berättelser om och från livet.

Under 2023's första hälft tog också ett mycket speciellt arbete om "Längtan Hem" sin början tillsammans med den samiska konstnären Sebastian Sjöberg - Blind. Det går på djupen både personligen och världsligen och där finner jag och vi just nu vägen fram i ett långtgående, vävande arbete.

 

Mot slutet av sommaren väntar ett dokumentationsarbete under några veckor som ska bli otroligt roligt att arbeta med, och det ser jag fram emot med stor nyfikenhet.

 

Avslutningsvis: Igår plockade jag ner utställningen Människor och Duvor på Åstorps Arena. Av detta blev det en liten film. Jag är inte bra på uppbrott, inte ens när det handlar om att hänga ner några bilder från ett tillfälligt besök på en plats. Men det behövs, för att göra utrymme för nästa att sak att komma in.

Önskar er en god sommar så långt. Vi ses."

_60A9848.jpg
bottom of page